Wij zijn vet. Echt. Dat betekent niet dat we gewichtsproblemen hebben, maar dat we coole oplossingen hebben voor jouw creatieve vraag.
Directo Mundo! Ofte: 'de wereld live.' De conquistadores wisten het al: we leven in het hier en nu, en dat moeten we zien te vatten! Helaas hadden zij niet zo'n vette studio en fotocamera's als wij.

Tim - The muscles

Fotograaf, webdesigner én oprichter van Directo Mundo. Hij is de man die zorgt voor al je kiekjes, foto's, beeldjes, dia's en levensmomenten van hoge kwaliteit. 

Tim is een creatieve duizendpoot. Maar los daarvan is hij ook de stoere bink die je meeneemt om te bungeejumpen, parachutespringen en op krokodillen jagen met je blote handen. Dat laatste is misschien wat overdreven maar wat we willen zeggen: Tim heeft een avontuurlijk karakter en ontdekt de wereld graag met zijn tent. Daardoor groeide zijn interesse in het vastleggen en delen van alle weelde en natuurschoon waar hij tijdens zijn trektochten op stootte. Ondertussen heeft hij zich ook verdiept in portretten. Dat is ook een beetje natuur. 

Sofie - The brains

De lieflijke stem aan de telefoon als je belt, de pen achter de mail waarin al je vraagtekens uitgebreid opgelost worden. De 'tweede camera' tijdens drukke evenementen en uw contactpunt voor al onze diensten. 
Sofie heeft een broertje dood aan clichés. Nu versterkt ze het team met haar ervaring als (video)journaliste. Met favoriete muziek die swingt van keiharde rock tot vrolijke pop zet ze de sfeer op de set. Haar enthousiasme houdt de modellen paraat en fotogeniek. Zelf staat ze liever achter dan voor de camera en put ze energie uit communiceren en uitleg bieden.